Profil

Jeg hedder Lisbeth Rebsdorf-Gregersen.

Jeg arbejder fuldtids som privatpraktiserende psykoterapeut og jeg har praktiseret terapeutiske samtaler siden 2009 og modtager jævnligt supervision af godkendt supervisor.

Jeg brænder for at følge og støtte mennesker i deres personlige forandringsproces, og det er mig en glæde at se de skridt, store og små, som det enkelte menneske tager på baggrund af en dybere selvindsigt. Forandringerne gavner såvel den enkelte som de omgivende relationer – det være sig personlige eller arbejdsmæssige relationer.

Jeg har den 4-årige Psykoterapeut-uddannelse fra Psykoterapeutisk Institut Århus.

Mine undervisere var et team af: en kvindelig psykolog, en mandlig psykolog, en mandlig familieterapeut, uddannet speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri og en kvindelig psykoterapeut MPF. Alle er psykoterapeutuddannet. Derudover, forelæsninger med relevante gæstelærere.

Jeg er godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening, MPF. Dette sikrer dig en uddannet og eksamineret Psykoterapeut MPF i Esbjerg.

I starten af mit voksenliv valgte jeg den 5-årige læreruddannelse på Den frie Lærerskole (Grundtvig) og var efterfølgende efterskolelærer. Det var rigtig dejligt at arbejde med de unge mennesker. I den forbindelse havde jeg samtaler både med unge og forældre.

Jeg har også arbejdet i erhvervslivet: Den norske olie og gas branche, kursuscentre i dk og forlagsbranchen. Ligeledes har jeg erfaring i erhvervsnetværk, bestyrelsesarbejde, konferencer og er blevet interviewet af pressen

Som en rød tråd i mit liv har jeg fulgt foredrag og kurser, der har med livet, døden og mellem-menneskelige relationer at gøre: f.eks. foredrag af familieterapeut Jesper Juul, psykoanalytiker Daniel Stern med flere, og på Folkeuniversitetet om psykologi og om verdensreligioner.  

Ligeledes har jeg i flere år draget omsorg for min spirituelle udvikling hos en professionel udbyder. 

Musikken har altid været en del af mit liv. Og, jeg har tidligere kørt motorcykel i en del år og dyrket volleyball i mange år. Desuden elsker jeg at gå ture i naturen.

Jeg bor med min familie i Tjæreborg, der ligger tæt ved Esbjerg.

Privat

Jeg er mor til to voksne børn, og er gift med deres far, Jens. Jeg er også svigermor, bonusmor samt mormor og bedstemor til børnebørn. 

Links

Dansk Psykoterapeutforening, MPF.
Foreningen af uddannede psykoterapeuter fra godkendte uddannelsesinstitutter
Jeg er godkendt, og er medlem.
www.psykoterapeutforeningen.dk

Psykoterapeutisk Institut Århus
Mit uddannelsessted til Psykoterapeut
4-årig uddannelse
www.piaa.dk

Den frie Lærerskole i Ollerup (Grundtvig)
Mit uddannelsessted til Efterskolelærer
5-årig uddannelse
www.dfl-ollerup.dk

Sociale medier

Som psykoterapeut er jeg synlig og aktiv på Facebook og Instagram, hvor du er velkommen til at være med.