Profil

Jeg hedder Lisbeth Rebsdorf-Gregersen.

Jeg arbejder fuldtids som privatpraktiserende psykoterapeut og jeg har praktiseret terapeutiske samtaler siden 2009 og modtager j√¶vnligt supervision af godkendt supervisor.

Jeg br√¶nder for at f√łlge og st√łtte mennesker i deres personlige forandringsproces, og det er mig en gl√¶de at se de skridt, store og sm√•, som det enkelte menneske tager p√• baggrund af en dybere selvindsigt. Forandringerne gavner s√•vel den enkelte som de omgivende relationer – det v√¶re sig personlige eller arbejdsm√¶ssige relationer.

Jeg har den 4-√•rige Psykoterapeut-uddannelse fra Psykoterapeutisk Institut √Örhus.

Mine undervisere var et team af: en kvindelig psykolog, en mandlig psykolog, en mandlig familieterapeut, uddannet speciall√¶ge i b√łrne- og ungdomspsykiatri og en kvindelig psykoterapeut MPF. Alle er psykoterapeutuddannet. Derudover, forel√¶sninger med relevante g√¶stel√¶rere.

Jeg er godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening, MPF. Dette sikrer dig en uddannet og eksamineret Psykoterapeut MPF i Esbjerg.

I starten af mit voksenliv valgte jeg den 5-√•rige l√¶reruddannelse p√• Den frie L√¶rerskole (Grundtvig) og var efterf√łlgende efterskolel√¶rer. Det var rigtig dejligt at arbejde med de unge mennesker. I den forbindelse havde jeg samtaler b√•de med unge og for√¶ldre.

Jeg har ogs√• arbejdet i erhvervslivet: Den norske olie og gas branche, kursuscentre i dk og forlagsbranchen. Ligeledes har jeg erfaring i erhvervsnetv√¶rk, bestyrelsesarbejde, konferencer og er blevet interviewet af pressen

Som en r√łd tr√•d i mit liv har jeg fulgt foredrag og kurser, der har med livet, d√łden og mellem-menneskelige relationer at g√łre: f.eks. foredrag af familieterapeut Jesper Juul, psykoanalytiker Daniel Stern med flere, og p√• Folkeuniversitetet om psykologi og om verdensreligioner.  

Ligeledes har jeg i flere √•r draget omsorg for min spirituelle udvikling hos en professionel udbyder. 

Musikken har altid v√¶ret en del af mit liv. Og, jeg har tidligere k√łrt motorcykel i en del √•r og dyrket volleyball i mange √•r. Desuden elsker jeg at g√• ture i naturen.

Jeg bor med min familie i Tj√¶reborg, der ligger t√¶t ved Esbjerg.

Privat

Jeg er mor til to voksne b√łrn, og er gift med deres far, Jens. Jeg er ogs√• svigermor, bonusmor samt mormor og bedstemor til b√łrneb√łrn. 

Links

Dansk Psykoterapeutforening, MPF.
Foreningen af uddannede psykoterapeuter fra godkendte uddannelsesinstitutter
Jeg er godkendt, og er medlem.
www.psykoterapeutforeningen.dk

Psykoterapeutisk Institut √Örhus
Mit uddannelsessted til Psykoterapeut
4-årig uddannelse
www.piaa.dk

Den frie Lærerskole i Ollerup (Grundtvig)
Mit uddannelsessted til Efterskolelærer
5-årig uddannelse
www.dfl-ollerup.dk

Sociale medier

Som psykoterapeut er jeg synlig og aktiv p√• Facebook og Instagram, hvor du er velkommen til at v√¶re med.