Profil

Jeg hedder Lisbeth Rebsdorf-Gregersen.

Jeg arbejder fuldtids som privatpraktiserende psykoterapeut og jeg har praktiseret terapeutiske samtaler siden 2013 og modtager jævnligt supervision af godkendt supervisor.

Jeg brænder for at følge og støtte mennesker i deres personlige forandringsproces, og det er mig en glæde at se de skridt, store og små, som det enkelte menneske tager på baggrund af en dybere selvindsigt.

Jeg har den 4-årige Psykoterapeut-uddannelse fra Psykoterapeutisk Institut Århus.

Mine undervisere var et team af: en kvindelig psykolog, en mandlig psykolog, en mandlig familieterapeut, uddannet speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri og en kvindelig psykoterapeut MPF. Alle er psykoterapeutuddannede. Derudover, forelæsninger med relevante flere gæstelærere bl.a. chefpsykolog Lars J. Sørensen, professor Finn Skårderud, og Ph.D. cand.psych.aut. Susan Hart.

Jeg er godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening, MPF. Dette sikrer dig en uddannet og eksamineret Psykoterapeut MPF i Esbjerg.

I starten af mit voksenliv valgte jeg den 5-årige læreruddannelse på Den frie Lærerskole (Grundtvig) og var efterfølgende efterskolelærer i nogle år. Det var rigtig dejligt at arbejde med de unge mennesker. 

Jeg har også arbejdet i erhvervslivet: Den norske Energi-branche, kursuscentre i dk og forlagsbranchen. Sideløbende har jeg erfaring fra erhvervsnetværk, bestyrelsesarbejde, konferencer og er blevet interviewet af pressen

I fritiden har jeg, som en rød tråd i mit liv, fulgt foredrag og kurser, der har med livet, døden og mellem-menneskelige relationer at gøre: f.eks. foredrag af familieterapeut Jesper Juul, psykoanalytiker Daniel Stern, cand. psych. PhD Susan Hart med flere, og på Folkeuniversitetet om psykologi og om verdensreligioner.  

Ligeledes drager jeg omsorg for min spirituelle udvikling, og har gjort det i mange år, – og jeg læser en del bøger om åndsvidenskab.

Jeg har et helhedsorienteret livssyn.

Musikken har altid været en del af mit liv. Og, desuden elsker jeg at være i naturen.

Jeg bor med min familie tæt ved Esbjerg.

Privat

Jeg er mor til to voksne børn, og er gift med deres far, Jens. Jeg er også svigermor, bonusmor samt mormor og bedstemor til børnebørn. 

Uddannelse

Jeg har en 4-årig psykoterapeutuddannelse.

Mine undervisere var et team af: 

en kvindelig psykolog, en mandlig psykolog, en mandlig familieterapeut, uddannet speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri og en kvindelig psykoterapeut MPF. Alle uddannet psykoterapeut MPF. Derudover forelæsninger med flere relevante gæstelærere bl.a. chefpsykolog Lars J. Sørensen, professor Finn Skårderud, og Ph.D., cand.psych.aut. Susan Hart.

Jeg er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, MPF; en forening af uddannede psykoterapeuter, der er uddannede på evaluerede uddannelsesinstitutter i Danmark.

Dette sikrer dig en uddannet og eksamineret psykoterapeut i Esbjerg.

· Jeg har også en 5-årig læreruddannelse.

Links

Dansk Psykoterapeutforening, MPF.
Foreningen af uddannede psykoterapeuter fra godkendte uddannelsesinstitutter
Jeg er godkendt, og er medlem.
www.psykoterapeutforeningen.dk

Psykoterapeutisk Institut Århus
Mit uddannelsessted til Psykoterapeut
4-årig uddannelse
www.piaa.dk

Den frie Lærerskole i Ollerup (Grundtvig)
Mit uddannelsessted til Efterskolelærer
5-årig uddannelse
www.dfl-ollerup.dk