Profil

Jeg hedder Lisbeth Rebsdorf-Gregersen.

Jeg arbejder fuldtids som privatpraktiserende psykoterapeut og jeg har praktiseret terapeutiske samtaler siden 2009 og modtager jævnligt supervision af godkendt supervisor.

Jeg brænder for at følge og støtte mennesker i deres personlige forandringsproces, og det er mig en glæde at se de skridt, store og små, som det enkelte menneske tager på baggrund af en dybere selvindsigt. Forandringerne gavner såvel den enkelte som de omgivende relationer – det være sig personlige eller arbejdsmæssige relationer.

Jeg har den 4-årige Psykoterapeut-uddannelse fra Psykoterapeutisk Institut Århus.

Mine undervisere var et team af: en kvindelig psykolog, en mandlig psykolog, en mandlig familieterapeut, uddannet speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri og en kvindelig psykoterapeut MPF. Alle er psykoterapeutuddannede. Derudover, forelæsninger med relevante gæstelærere f.eks. chefpsykolog Lars J. Sørensen, professor Finn Skårderud, og Ph.D., cand.psych.aut. Susan Hart.

Jeg er godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening, MPF. Dette sikrer dig en uddannet og eksamineret Psykoterapeut MPF i Esbjerg.

I starten af mit voksenliv valgte jeg den 5-årige læreruddannelse på Den frie Lærerskole (Grundtvig) og var efterfølgende efterskolelærer. Det var rigtig dejligt at arbejde med de unge mennesker. I den forbindelse havde jeg samtaler både med unge og forældre.

Jeg har også arbejdet i erhvervslivet: Den norske Energi-branche, kursuscentre i dk og forlagsbranchen. Ligeledes har jeg erfaring i erhvervsnetværk, bestyrelsesarbejde, konferencer og er blevet interviewet af pressen

Som en rød tråd i mit liv har jeg fulgt foredrag og kurser, der har med livet, døden og mellem-menneskelige relationer at gøre: f.eks. foredrag af familieterapeut Jesper Juul, psykoanalytiker Daniel Stern, cand. psych., PhD Susan Hart med flere, og på Folkeuniversitetet om psykologi og om verdensreligioner.  

Ligeledes har jeg i flere år draget omsorg for min spirituelle udvikling hos professionelle udbydere, og jeg har også læst en del åndsvidenskab.

Jeg har et helhedsorienteret livssyn.

Musikken har altid været en del af mit liv. Og, desuden elsker jeg at være i naturen.

Jeg bor med min familie tæt ved Esbjerg.

Privat

Jeg er mor til to voksne børn, og er gift med deres far, Jens. Jeg er også svigermor, bonusmor samt mormor og bedstemor til børnebørn. 

Uddannelse

Jeg har en 4-årig psykoterapeutuddannelse.

Mine undervisere var et team af: 

en kvindelig psykolog, en mandlig psykolog, en mandlig familieterapeut, uddannet speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri og en kvindelig psykoterapeut MPF. Alle uddannet psykoterapeut MPF. Derudover forelæsninger med relevante gæstelærere f.eks. chefpsykolog Lars J. Sørensen, professor Finn Skårderud, og Ph.D., cand.psych.aut. Susan Hart.

Jeg er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, MPF; en forening af uddannede psykoterapeuter, der er uddannede på evaluerede uddannelsesinstitutter i Danmark.

Dette sikrer dig en uddannet og eksamineret psykoterapeut i Esbjerg.

· Jeg har også en 5-årig læreruddannelse.

Links

Dansk Psykoterapeutforening, MPF.
Foreningen af uddannede psykoterapeuter fra godkendte uddannelsesinstitutter
Jeg er godkendt, og er medlem.
www.psykoterapeutforeningen.dk

Psykoterapeutisk Institut Århus
Mit uddannelsessted til Psykoterapeut
4-årig uddannelse
www.piaa.dk

Den frie Lærerskole i Ollerup (Grundtvig)
Mit uddannelsessted til Efterskolelærer
5-årig uddannelse
www.dfl-ollerup.dk