Selvværd · Livsglæde

Er du et sted i livet, hvor du har brug for at få fokus på dit liv, så er du hjertelig velkommen. Her er der tid og ro til dig.

I samtalerne med dig, vil vi tage udgangspunkt i netop dig, og vi vil drage god omsorg for det der rører sig i dit liv, således at du kan få det bedre og komme godt videre.

Hvad emnet eller emnerne kan være, er forskelligt. Her er nogle eksempler: f.eks. krise, selvværd, at please, lettere depression, angst, konfliktskyhed, tab og sorg m.m.. Ligeledes er parforhold, skilsmisse, tilknytning, opvæksten, forældre, søskende, arbejde, venner/ingen venner osv. ofte emner. Du er velkommen til at kontakte mig.

Få en gratis og uforpligtende telefonsamtale, ca. 10 min..

· Konsultationslokalet er i den historiske bygning Axelborg i Kirkegade 18, lige ved gågaden, i Esbjerg. Lokalet er lyst og rummeligt, med højt til loftet.

Du er hjertelig velkommen.

Med venlig hilsen 
Lisbeth Rebsdorf-Gregersen 
Privatpraktiserende psykoterapeut MPF
Kirkegade 18, 1. th. (lige ved gågaden)
6700 Esbjerg
Telefon 21 60 43 92
Sms 21 60 43 92
kontakt@lisbethrebsdorf.dk     


· Udtalelser fra klienter

Uddannelse

Privatpraktiserende psykoterapeut MPF Lisbeth Rebsdorf-Gregersen har en 4-årig psykoterapeutuddannelse.

Hendes undervisere var et team af: 

en kvindelig psykolog, en mandlig psykolog, en mandlig familieterapeut, uddannet psykiater, og en kvindelig psykoterapeut MPF. Alle er uddannet psykoterapeut MPF. Derudover forelæsninger med relevante gæstelærere f.eks. chefpsykolog Lars J. Sørensen, professor Finn Skårderud, og Ph.D., cand.psych.aut. Susan Hart.

Hun er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, MPF; en forening af uddannede psykoterapeuter, der er uddannede på evaluerede uddannelsesinstitutter i Danmark.

Dette sikrer dig en uddannet og eksamineret psykoterapeut i Esbjerg.

· Lisbeth Rebsdorf-Gregersen har også en 5-årig læreruddannelse.