Bedre livskvalitet

Livet går ikke altid efter en snor. Nogle gange slår det knuder. Der er kriser og udfordringer, hvilket er en naturlig del af livet. Det er også naturligt at ønske sig en forandring der er livgivende for livet.

Her er der tid og rum til at have fokus på netop dit liv.

Hvad indgangsvinklen er, er individuelt. Det kunne f.eks. være en krise, parforhold, kommunikation, at please, konfliktskyhed, relationen til dine forældre, veninder eller måske noget arbejdsrelateret.

Eller det kunne være ønsket om at lære dig selv bedre at kende, via selvindsigt og ny inspiration. Derved skabes en indre forandring, så at dit selvværd vokser. Du vil blive tro mod dig selv, også når du er i et forhold, og når du er i dialog med andre mennesker i din hverdag.

Vi tager udgangspunkt i det der er relevant for dig, og taler det igennem på en omsorgsfuld måde, så at du kan få skabt en god og tryg forandring i dit liv. 

Du er velkommen til at ringe til mig eller til at skrive til mig.

Få en gratis og uforpligtende telefonsamtale, ca. 10 min.. 

· Konsultationslokalet er i den historiske bygning Axelborg i Kirkegade 18, lige i centrum af Esbjerg. Lokalet er lyst og rummeligt, med højt til loftet.

Med venlig hilsen 
Lisbeth Rebsdorf-Gregersen 
Privatpraktiserende psykoterapeut MPF
Kirkegade 18, 1. th. (lige ved gågaden)
6700 Esbjerg
Telefon/sms-besked 21 60 43 92
kontakt@lisbethrebsdorf.dk     

Uddannelse

Privatpraktiserende psykoterapeut MPF Lisbeth Rebsdorf-Gregersen har en 4-årig psykoterapeutuddannelse.

Hendes undervisere var et team af: 

en kvindelig psykolog, en mandlig psykolog, en mandlig familieterapeut, uddannet psykiater, og en kvindelig psykoterapeut MPF. Alle er uddannet psykoterapeut MPF. Derudover forelæsninger med relevante gæstelærere f.eks. chefpsykolog Lars J. Sørensen, professor Finn Skårderud, og Ph.D., cand.psych.aut. Susan Hart.

Hun er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, MPF; en forening af uddannede psykoterapeuter, der er uddannede på evaluerede uddannelsesinstitutter i Danmark.

Dette sikrer dig en uddannet og eksamineret psykoterapeut i Esbjerg.

· Lisbeth Rebsdorf-Gregersen har også en 5-årig læreruddannelse.