Selvkærlighed og selvværd

Alle mennesker oplever vanskelige stunder igennem livet. Der kan være mange forskellige grunde til at man får brug for at søge hjælp til sig selv.

Det kunne f.eks. være en krise eller livskrise, parforhold, skilsmisse, kommunikation, at sætte grænser, konfliktskyhed, angst, sorg, selvværd eller selvtillid, tvivl, identitet, relationen til dine forældre, familie eller venner, mønstre, adfærd, noget arbejdsrelateret m.m..

Vi tager udgangspunkt i det som du kommer med, og vi taler det igennem på en omsorgsfuld måde, så at du kan få skabt en god og tryg forandring i dit liv. Her er der tid og ro til at have fokus på netop dig.

Du er hjertelig velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Få en gratis og uforpligtende telefonsamtale, ca. 10 min.. 

· Konsultationslokalet er i den historiske bygning Axelborg i Kirkegade 18, lige i centrum af Esbjerg. Lokalet er lyst og rummeligt, med højt til loftet.

Med venlig hilsen 
Lisbeth Rebsdorf-Gregersen 
Privatpraktiserende psykoterapeut MPF
Kirkegade 18, 1. th. (lige ved gågaden)
6700 Esbjerg
Telefon/sms-besked 21 60 43 92
kontakt@lisbethrebsdorf.dk     


· Udtalelser fra klienter

Uddannelse

Privatpraktiserende psykoterapeut MPF Lisbeth Rebsdorf-Gregersen har en 4-årig psykoterapeutuddannelse.

Hendes undervisere var et team af: 

en kvindelig psykolog, en mandlig psykolog, en mandlig familieterapeut, uddannet psykiater, og en kvindelig psykoterapeut MPF. Alle er uddannet psykoterapeut MPF. Derudover forelæsninger med relevante gæstelærere f.eks. chefpsykolog Lars J. Sørensen, professor Finn Skårderud, og Ph.D., cand.psych.aut. Susan Hart.

Hun er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, MPF; en forening af uddannede psykoterapeuter, der er uddannede på evaluerede uddannelsesinstitutter i Danmark.

Dette sikrer dig en uddannet og eksamineret psykoterapeut i Esbjerg.

· Lisbeth Rebsdorf-Gregersen har også en 5-årig læreruddannelse.