Styrk livskvaliteten

Det har ikke altid ligget til højrebenet for mænd at søge terapi og rådgivning. Men, nu er det blevet legalt. Det er både befriende og berigende at tale med en professionel ekstern. Jeg kan oplyse, at mere end en tredjedel af mine samtaler er med mænd. 

Samtalerne giver selvindsigt, inspiration og styrker dit selvværd, så at du kan finde dig bedre til rette i livet, og derved højne din livskvalitet.

Hvad indgangsvinklen til samtalerne kunne være, er meget individuelt, f.eks.: selvværd og personlig udvikling, krise, parforhold, skilsmisse, kommunikation, konfliktskyhed, at blive god til at sætte grænser og til at sige sin mening, eller din barndom, familie og mønstre, eller dit arbejdsliv/karriere m.m..

I samtalerne har vi altid fokus på det der er relevant for netop dig.

Vi taler det igennem på en omsorgsfuld måde, så at du kan få skabt en god og tryg forandring i dit liv. 

· Konsultationslokalet er i den historiske bygning Axelborg i Kirkegade 18, lige i centrum af Esbjerg. Lokalet er lyst og rummeligt, med højt til loftet.

· Du kan vælge mellem 1 time og 1,5 time til samtalen.

· Parkering af bil: Du kan parkere bilen i Kirkegade ved kirken/parken, eller f.eks. i det nye Parkeringshus i Danmarksgade. 

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig. 

Få en gratis og uforpligtende telefonsamtale, ca. 10 min.. 

Med venlig hilsen 
Lisbeth Rebsdorf-Gregersen 
Privatpraktiserende psykoterapeut MPF
Kirkegade 18, 1. th. (lige ved gågaden)
6700 Esbjerg
Telefon/sms-besked 21 60 43 92
kontakt@lisbethrebsdorf.dk   


· Udtalelser fra klienter

Uddannelse

Privatpraktiserende psykoterapeut MPF Lisbeth Rebsdorf-Gregersen har en 4-årig psykoterapeutuddannelse.

Hendes undervisere var et team af: 

en kvindelig psykolog, en mandlig psykolog, en mandlig familieterapeut, uddannet psykiater, og en kvindelig psykoterapeut MPF. Alle uddannet psykoterapeut MPF. Derudover forelæsninger med relevante gæstelærere f.eks. chefpsykolog Lars J. Sørensen, professor Finn Skårderud, og Ph.D., cand.psych.aut. Susan Hart.

Hun er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, MPF; en forening af uddannede psykoterapeuter, der er uddannede på evaluerede uddannelsesinstitutter i Danmark.

Dette sikrer dig en uddannet og eksamineret psykoterapeut i Esbjerg.

· Lisbeth Rebsdorf-Gregersen har også en 5-årig læreruddannelse.