Udtalelser

Kvinde, 30 år

“Jeg kontaktede Lisbeth fordi jeg faldt for de forkerte fyre. Jeg tænkte, at hvis jeg kunne udvikle mig og styrke mit selvværd, så kunne det være at jeg valgte nogle andre fyre. Jeg er lige rundet de tredive år og vil gerne have mand og børn, men det skal være med en god fyr. Efter at jeg har gået hos Lisbeth er der sket en forandring i mig. Jeg kender mig selv bedre, jeg hviler bedre i mig selv, jeg er blevet god til at stole på min intuition og handle på det, og jeg er også blevet bedre til at sige min mening på en god måde, og det er befriende.”

Ung kvinde, 26 år.

Udadtil var jeg ordentlig og dygtig. Indadtil var jeg ked af det, tom, og havde svært ved at sætte ord på hvad jeg selv følte. Jeg kommer fra et hjem hvor min mor var lettere beruset hver dag, og når min far var hjemme fra søen, så drak han. Min grundstemning indeni som barn var utryg. Nu går jeg i samtaleterapi hos Lisbeth, og for første gang længe, har jeg prøvet at kunne mærke glæde på en måde så at der var en balance mellem min indre stemning og mit udtryk. Der er håb.

Kvinde, i 30’erne

Lisbeth arbejder helhedsorienteret. Hun ser mig som et helt menneske. Uanset hvad vi taler om, så er det med udgangspunkt i mig og mit liv. Det hele hænger så fint sammen og giver så god mening for mig. Jeg kan mærke den forandring der stille og roligt sker indeni mig, og det højner min livskvalitet.

Kvinde, 28 år.  

“Jeg kontaktede Lisbeth fordi jeg var en pleaser. Jeg hjalp altid andre og jeg var konfliktsky. Men på et tidspunkt kunne jeg bare mærke at det var for meget, for der var ingen plads til mig selv. Den udvikling og balancegang hjalp Lisbeth mig med at finde. Mit selvværd voksede, og jeg lærte mig selv og mine grænser at kende. Jeg lærte også at at sætte ord på mine grænser og hvordan man kan sige sin mening på en god måde, uden konflikt.”

Ung mand, 24 år, med megen svigt i barndommen, sagde eftertænksomt, i slutningen af vores samtale:

“Ved du hvad, Lisbeth, alle burde ha’ lov til at få sådan nogle samtaler her”.

Mand, 55 år. Opvokset med en far der drak.

“Psykoterapeut Lisbeth er en ener. Hun har virkelig stor menneskelig forståelse og empati, og hun kan dybsindigt sætte sig ind i andres liv, opvækst og problematikker. Lisbeth er superdygtig.”

Ung kvinde, i 20’erne. 

“Min barndom var ret grå, og i år skulle min kæreste og jeg holde jul hos min mor og hendes mand. Min mors humør kan hurtigt ændre sig, så jeg glædede mig ikke specielt til juleaften. Jeg fik talt julen godt igennem med Lisbeth, og vi lagde en plan B for juleaften, hvis det hele skulle gå galt, så derfor ankom jeg i år med ro indeni til juleaften. – Jeg går i samtaletaleforløb hos Lisbeth, og det føles rigtig godt at kunne tale alle de ting igennem som jeg ellers går alene med.”

Kvinde, 50 år 

“Vi har fået svigerbørn, og specielt den ene giver lidt udfordringer med den måde vedkommende er på. Det gør mig ked af det. I forløbet hos Lisbeth får jeg talt det hele godt igennem, og vender mange situationer. Vi taler også sådan helt lavpraktisk om hvordan jeg kan sige min mening på en god måde og hvad jeg kan gøre. Det hjælper mig meget, og det er jeg glad for.”

Kvinde, i 40’erne.

Kære Lisbeth. Du skal bare vide, at det var supergodt at tale med dig. Det har virkelig gjort en forskel for mig, og også for min familie. Tak for det.