Profil

Jeg hedder Lisbeth Rebsdorf-Gregersen.

Jeg arbejder fuldtids som privatpraktiserende psykoterapeut og jeg har praktiseret terapeutiske samtaler siden 2013 og modtager j√¶vnligt supervision af godkendt supervisor.

Jeg br√¶nder for at f√łlge og st√łtte mennesker i deres personlige forandringsproces, og det er mig en gl√¶de at se de skridt, store og sm√•, som det enkelte menneske tager p√• baggrund af en dybere selvindsigt.

Jeg har den 4-√•rige Psykoterapeut-uddannelse fra Psykoterapeutisk Institut √Örhus.

Mine undervisere var et team af: en mandlig psykolog, en kvindlig psykolog, en mandlig psykiater og en kvindelig psykoterapeut MPF. Alle er psykoterapeutuddannede MPF’er. Derudover, forel√¶sninger med relevante flere g√¶stel√¶rere bl.a. chefpsykolog Lars J. S√łrensen, professor Finn Sk√•rderud, og Ph.D. cand. psych. aut. Susan Hart.

Jeg er godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening, MPF, hvilket er et kvalitetsstempel. Alle medlemmer skal leve op til en r√¶kke kriterier om uddannelse og erfaring for at f√• lov til at kalde sig psykoterapeut MPF. Dette sikrer dig en uddannet og eksamineret Psykoterapeut MPF i Esbjerg.

I starten af mit voksenliv valgte jeg den 5-√•rige l√¶reruddannelse p√• Den frie L√¶rerskole (Grundtvig) og var efterf√łlgende efterskolel√¶rer i nogle √•r. Det var rigtig dejligt at arbejde med de unge mennesker. 

Jeg har ogs√• arbejdet i erhvervslivet: Den norske Energi-branche, kursuscentre i dk og forlagsbranchen. Sidel√łbende har jeg erfaring fra erhvervsnetv√¶rk, bestyrelsesarbejde, konferencer og er blevet interviewet af pressen

I fritiden har jeg, som en r√łd tr√•d i mit liv, fulgt foredrag og kurser, der har med livet, d√łden og mellem-menneskelige relationer at g√łre: f.eks. foredrag af familieterapeut Jesper Juul, psykoanalytiker Daniel Stern, cand. psych. PhD Susan Hart med flere, og p√• Folkeuniversitetet om psykologi og om verdensreligioner.  

Ligeledes drager jeg omsorg for min spirituelle udvikling, og har gjort det i mange √•r, – og jeg l√¶ser en del b√łger om √•ndsvidenskab f.eks. af Lars Muhl.

Jeg har et helhedsorienteret/holistisk livssyn.

Musikken har altid v√¶ret en del af mit liv. 

Jeg g√•r ind for √łkologi, b√¶redygtighed og dyrevelf√¶rd. Og, desuden elsker jeg at v√¶re i naturen.

Jeg bor med min familie t√¶t ved Esbjerg.

Privat

Jeg er mor til to voksne b√łrn, og er gift med deres far, Jens. Jeg er ogs√• svigermor, bonusmor samt mormor og bedstemor til b√łrneb√łrn. 

Uddannelse

Jeg har en 4-√•rig psykoterapeutuddannelse.

Mine undervisere var et team af: 

en mandlig psykolog, en kvindelig psykolog, en mandlig psykiater og en kvindelig psykoterapeut MPF. Alle uddannet psykoterapeut MPF. Derudover forel√¶sninger med flere relevante g√¶stel√¶rere bl.a. chefpsykolog Lars J. S√łrensen, professor Finn Sk√•rderud, og Ph.D. cand. psych. aut. Susan Hart.

Jeg er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, MPF, hvilket er et kvalitetsstempel. Alle medlemmer skal leve op til en r√¶kke kriterier om uddannelse og erfaring for at f√• lov til at kalde sig psykoterapeut MPF.

Dette sikrer dig en uddannet og eksamineret psykoterapeut i Esbjerg.

· Jeg har også en 5-årig læreruddannelse.

Links

Dansk Psykoterapeutforening, MPF.
Foreningen af uddannede psykoterapeuter fra godkendte uddannelsesinstitutter
Jeg er godkendt, og er medlem.
www.psykoterapeutforeningen.dk

Psykoterapeutisk Institut √Örhus
Mit uddannelsessted til Psykoterapeut
4-årig uddannelse
www.piaa.dk

Den frie Lærerskole i Ollerup (Grundtvig)
Mit uddannelsessted til Efterskolelærer
5-årig uddannelse
www.dfl-ollerup.dk