Udtalelser

Ung kvinde, 27 år.

Udadtil var jeg ordentlig og dygtig. Indadtil var jeg ked af det, tom, og havde svært ved at sætte ord på hvad jeg selv følte. Jeg kommer fra et hjem hvor min mor var lettere beruset hver dag, og når min far var hjemme fra søen, så drak han. Min grundstemning indeni som barn var utryg. Nu går jeg i samtaleterapi hos Lisbeth, og for første gang længe, har jeg prøvet at kunne mærke glæde på en måde så at der var en balance mellem min indre stemning og mit udtryk. Der er håb.

Kvinde, i start 40’erne.

“Samtalerne hjalp mig virkelig igennem den krise jeg stod i efter min skilsmisse. Jeg har været så glad for at gå hos Lisbeth, og jeg kan anbefale hende på det varmeste.”

Ung kvinde, i 20’erne. 

“Min barndom var ret grå, og i år skulle min kæreste og jeg holde jul hos min mor og hendes mand. Min mors humør kan hurtigt ændre sig, så jeg glædede mig ikke specielt til juleaften. Jeg fik talt julen godt igennem med Lisbeth, og vi lagde også en plan B, så jeg ankom derfor til juleaften med en helt anden ro indeni. – Jeg går i samtaletaleforløb hos Lisbeth, og det føles rigtig godt at kunne tale alle de ting igennem som jeg ellers går alene med.”

Ung mand, 24 år, med megen svigt i barndommen, sagde eftertænksomt, i slutningen af vores samtale:

“Ved du hvad, Lisbeth, alle burde ha’ lov til at få sådan nogle samtaler her”.

Par i 30’erne.  

“Sikke en udvikling der er sket. Førhen bed vi ofte af hinanden og var sjældent rigtig glade, selv om vi gerne ville hinanden. Vi havde selv forsøgt at ændre vores forhold, men det kunne vi ikke. Vi er rigtig glade for at vi kontaktede Lisbeth, for hun har arbejdet terapeutisk med os, og så skete der en forandring. I dag har vi det så godt, og vi kan mærke at det smitter af på børnene, for de er meget mere rolige og glade nu.”

Mand, i 50’erne. Opvokset med en far der drak.

“Psykoterapeut Lisbeth er en ener. Hun har virkelig stor menneskelig forståelse og empati, og hun kan dybsindigt sætte sig ind i andres liv, opvækst og problematikker. Lisbeth er superdygtig.”

Mand, 42 år, to skilsmisser, børn, arbejde. 

“Jeg kunne se på mine sønner at de var ved at kopiere nogle af mine dårlige mønstre, og det ville jeg ændre på ved at udvikle mig selv som far og menneske. Jeg havde en dårlig opvækst med tæsk og måtte tidligt klare mig selv. Hos Lisbeth var der hjerterum. Jeg fik indsigt og mit selvværd voksede. Jeg vendte også mange hverdagssituationer med hende. I dag hviler jeg langt bedre i mig selv og jeg er blevet en meget bedre rollemodel for mine sønner!.”

Kvinde, midt i 30’erne.

Kære Lisbeth. Du skal bare vide, at det var supergodt at tale med dig. Jeg følte mig virkelig både mødt, set og anerkendt. Tak for det.