Udtalelser

Ung kvinde, 27 år.

Udadtil var jeg ordentlig og dygtig. Indadtil var jeg ked af det, tom, og havde svært ved at sætte ord på hvad jeg selv følte. Jeg kommer fra et hjem hvor min mor var lettere beruset hver dag, og når min far var hjemme fra søen, så drak han. Min grundstemning indeni som barn var utryg. Nu går jeg i samtaleterapi hos Lisbeth, og for første gang længe, har jeg prøvet at kunne mærke glæde på en måde så at der var en balance mellem min indre stemning og mit udtryk. Der er håb.

Kvinde, i start 40’erne.

“Samtalerne hjalp mig virkelig igennem den krise jeg stod i efter min skilsmisse. Jeg har været så glad for at gå hos Lisbeth, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.”

Ung kvinde, i 20’erne. 

“Min barndom var ret grå, og i år skulle min kæreste og jeg holde jul hos min mor og hendes mand. Min mors humør kan hurtigt ændre sig, så jeg glædede mig ikke specielt til juleaften. Jeg fik talt julen godt igennem med Lisbeth, og vi lagde en plan B for juleaften, hvis det hele skulle gå galt, så derfor ankom jeg i år med ro indeni til juleaften. – Jeg går i samtaletaleforløb hos Lisbeth, og det føles rigtig godt at kunne tale alle de ting igennem som jeg ellers går alene med.”

Ung mand, 24 år, med megen svigt i barndommen, sagde eftertænksomt, i slutningen af vores samtale:

“Ved du hvad, Lisbeth, alle burde ha’ lov til at få sådan nogle samtaler her”.

Kvinde, 28 år.  

“Jeg kontaktede Lisbeth fordi jeg var en pleaser. Jeg hjalp altid andre og jeg var konfliktsky. Men på et tidspunkt kunne jeg bare mærke at det var for meget, for der var ingen plads til mig selv. Den udvikling og balancegang hjalp Lisbeth mig med at finde. Mit selvværd voksede, og jeg lærte mig selv og mine grænser at kende. Jeg lærte også at at sætte ord på mine grænser og hvordan man kan sige sin mening på en god måde, uden konflikt.”

Mand, i 50’erne. Opvokset med en far der drak.

“Psykoterapeut Lisbeth er en ener. Hun har virkelig stor menneskelig forståelse og empati, og hun kan dybsindigt sætte sig ind i andres liv, opvækst og problematikker. Lisbeth er superdygtig.”

Mand, 42 år, to skilsmisser, børn, arbejde. 

“Jeg kunne se på mine sønner at de var ved at kopiere nogle af mine dårlige mønstre, og det ville jeg ændre på ved at udvikle mig selv som far og menneske. Jeg havde en dårlig opvækst med tæsk og måtte tidligt klare mig selv. Hos Lisbeth var der hjerterum. Jeg fik indsigt og mit selvværd voksede. Jeg vendte også mange hverdagssituationer med hende. I dag hviler jeg langt bedre i mig selv og jeg er blevet en meget bedre rollemodel for mine sønner!.”

Kvinde, midt i 30’erne.

Kære Lisbeth. Du skal bare vide, at det var supergodt at tale med dig. Jeg følte mig virkelig både mødt, set og anerkendt. Tak for det.