Indsigt · Udvikling

Det har ikke altid ligget til højrebenet for mænd at søge terapi og rådgivning. Men, nu er det blevet almindeligt. Det er både befriende og berigende at tale med et eksternt menneske. Jeg kan oplyse, at mere end en tredjedel af mine samtaler er med mænd. 

Hvad indgangsvinklen til samtalerne kan være, er meget individuelt, f.eks.: selvværd, krise, parforhold, konfliktskyhed, at blive god til at sætte grænser, sige sin mening på en god måde, skilsmisse, eller samtalerne kan tage udgangspunkt i din relation til f.eks. familie, søskende, venner/ingen venner, arbejde.

Samtalerne giver selvindsigt, inspiration og styrker dit selvværd, så at du kan finde dig bedre til rette i livet, og derved højne din livskvalitet.

· Konsultationslokalet er i den historiske bygning Axelborg i Kirkegade 18, lige i centrum af Esbjerg. Lokalet er lyst og rummeligt, med højt til loftet.

· Parkering af bil: Du kan parkere bilen i Kirkegade ved kirken/parken, eller f.eks. i det nye Parkeringshus i Danmarksgade. · Er du på cykel, så er der cykelstativer lige over for indgangen til Kirkegade 18.

Få en gratis og uforpligtende telefonsamtale, ca. 10 min.. 

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig. 

Med venlig hilsen 
Lisbeth Rebsdorf-Gregersen 
Privatpraktiserende psykoterapeut MPF
Kirkegade 18, 1. tv. (lige ved gågaden)
6700 Esbjerg
Telefon 21 60 43 92
Sms 21 60 43 92
kontakt@lisbethrebsdorf.dk   


· Udtalelser fra klienter

Uddannelse

Privatpraktiserende psykoterapeut MPF Lisbeth Rebsdorf-Gregersen har en 4-årig psykoterapeutuddannelse.

Hendes undervisere var et team af: 

en kvindelig psykolog, en mandlig psykolog, en mandlig familieterapeut, uddannet psykiater, og en kvindelig psykoterapeut MPF. Alle uddannet psykoterapeut MPF. Derudover forelæsninger med relevante gæstelærere f.eks. chefpsykolog Lars J. Sørensen, professor Finn Skårderud, og Ph.D., cand.psych.aut. Susan Hart.

Hun er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, MPF; en forening af uddannede psykoterapeuter, der er uddannede på evaluerede uddannelsesinstitutter i Danmark.

Dette sikrer dig en uddannet og eksamineret psykoterapeut i Esbjerg.

· Lisbeth Rebsdorf-Gregersen har også en 5-årig læreruddannelse.