Samtaler der giver næring i dit liv

Jeg har en del unge voksne i 20’erne, som ønsker nærværende samtaler, der giver god næring i deres liv. 

I samtalerne med dig, vil jeg tage udgangspunkt i netop dig og dit liv, og jeg vil drage god omsorg for det der rører sig i dit liv, således at du kan få det bedre og komme godt videre.

Hvad vi kan tale om, er forskelligt, men selvværd, relationen til andre, parforhold, børn, venner/ingen venner, samt arbejds- eller studiesituationen er ofte centrale. Ligeledes er relationen til forældrene ofte et emne.

Nogle har haft en barndom, hvor omsorgen fra forældrene i perioder har været svingende. Årsagen til dette er forskelligt f.eks. alkohol, sygdom, meget arbejde eller måske en svær skilsmisse etc.. Men det har bevirket, at de i perioder har følt sig alene, har skullet klare sig selv, uden hjælp fra en forældre at spejle sig i samt følt sig beskyttet af. 

Samtalerne vil styrke dit selvværd og din relation til andre, og derved vil din livskvalitet højnes.

· Konsultationslokalet er i den historiske bygning Axelborg i Kirkegade 18, lige i centrum af Esbjerg. Lokalet er lyst og rummeligt, med højt til loftet.

· Du kan vælge mellem 1 time og 1,5 time til samtalen.

· Du kan parkere bilen i Kirkegade ved kirken/parken. Er du på cykel, så er der nye cykelstativer lige over for indgangen.

Få en gratis og uforpligtende telefonsamtale, ca. 10 min.. 

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig.  

Med venlig hilsen 
Lisbeth Rebsdorf-Gregersen 
Privatpraktiserende psykoterapeut MPF
Kirkegade 18, 1. th. (lige ved gågaden)
6700 Esbjerg
Telefon/sms-besked 21 60 43 92
kontakt@lisbethrebsdorf.dk   


· Udtalelser fra klienter

Uddannelse

Privatpraktiserende psykoterapeut MPF Lisbeth Rebsdorf-Gregersen har en 4-årig psykoterapeutuddannelse.

Hendes undervisere var et team af: 

en kvindelig psykolog, en mandlig psykolog, en mandlig familieterapeut, uddannet psykiater, og en kvindelig psykoterapeut MPF. Alle uddannet psykoterapeut MPF. Derudover forelæsninger med relevante gæstelærere f.eks. chefpsykolog Lars J. Sørensen, professor Finn Skårderud, og Ph.D., cand.psych.aut. Susan Hart.

Hun er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, MPF; en forening af uddannede psykoterapeuter, der er uddannede på evaluerede uddannelsesinstitutter i Danmark.

Dette sikrer dig en uddannet og eksamineret psykoterapeut i Esbjerg.

· Lisbeth Rebsdorf-Gregersen har også en 5-årig læreruddannelse.